Våre kurs

Valpekurs

Kurset inneholder alt du ellers ville lært på et valpekurs som sitt, dekk, bli, på plass, gå pent i bånd, innkalling, kontakt øvelser og mye mer. Det er ikke forventet at hunden skal kunne noe på forhånd av kurset. Varighet 6 timer.

Videregående kurs

Et veldig morsomt og givende kurs med noe mer avanserte øvelser. Her lærer du blant annet 5 lydighetsøvelser som er grunnleggende for videre evt bronsemerkekurs osv. I tillegg legger vi mer vekt på innkalling, passering av andre hunder, gå pent i bånd og det du evt måtte ønske å trene mer på. Det forventes at hunden har noe grunnleggende trening fra før. Den burde kunne øvelser som sitt, dekk, bli, på plass og har en god kontakt med eier. Varighet 6 timer.

Grunnkurs

Et grunnkurs er et kurs for de som har en voksen hund, men syns det er vanskelig med trening. Vi vil gå gjennom alle de grunnleggende øvelsene hunden skulle trenge for å gå videre på kurs eller bare for å styrke båndet mellom hund og eier. Det er ikke forventet at hunden skal kunne noe på forhånd. Varighet 6 timer.

Passeringskurs

Det er vanskelig å trene hunden sin til å kunne gå forbi andre hunder uten å gjøre det vi kaller et utfall. Der hunden bjeffer eller kaster seg mot den andre hunden. Det finnes mange gode øvelser for å forhindre dette. I dette kurset fokuserer vi på å gjøre hunden trygg og selvsikker i møte med andre hunder og samtidig lære den til å ikke ville gå bort til fremmede hunder. Dersom treningen går fort frem kan du også be instruktør lære deg og hunden å ikke gå bort til fremmede hunder når den er fri. Varighet 6 timer.

%d bloggere liker dette: