Privat valpekurs

Du velger hvor og når.

Vi lever i en usikker tid der det kanskje ikke er så lurt å møtes flere mennesker på ett sted. Det er i tillegg kaldt og surt å trene ute og vi opplever at mange hunder og eiere yter dårligere når været er som det er. Derfor er et privat valpekurs en veldig behagelig variant av valpekurs. Du og hunden din har tilgang på en instruktør i 6 timer. Instruktøren vil lære dere alt dere ellers ville lært på et vanlig valpekurs, i tillegg kan dere trene på akkurat det dere opplever som utfordrende i valpetiden.
Hvor og når det skal trenes er helt opp til dere, men vi anbefaler å dele kurset opp i 2 eller 3 dager utover en eller to uker.
Når det kommer til sosialisering har instruktøren tilgang på flere forskjellige hunder, små og store. Hundene vi sosialiserer med er kule, rolige og veldig snille hunder som er vandt til å leke med valper, og ikke minst kan lære valpene mye som vi mennesker ikke har mulighet til (om ønskelig).

Denne formen for kurs passer til alle hunder mellom 2 og 12 mnd.

Instruktøren kan reise utenfor Drammens området, men om det blir for lang reisevei vil instruktøren legge på kjøretillegg (maks 200 kr om dagen avhengig av hvor langt det er).

Ta gjerne en telefon for mer informasjon om tilbudet.


Her er en grov oversikt over det vi kommer til å gå gjennom på kurset


%d bloggere liker dette: