No Stress Hundeskole

På våre kurs får både du og hunden din tett oppfølging og kan beholde kontakten med instruktøren etter kurset er ferdig. Vi har lagt vekt på at tidene for kurset skal passe bedre for den enkelte hunde-eier.
Bla ned for å lese om oss.

Om oss:

No Stress Hundeskole ble etablert i 2019 av Ella Liverød Lund med ett formål; om å lære bort enkle og riktige metoder for å trene hund.

Kursene våre baserer seg på nye metoder og forskning, men vi glemmer ikke i prosessen at hunder er dyr. Alle hunder har forskjellige behov, uavhengig av rase og det er derfor viktig å være fleksibel når det kommer til hundetrening. Vi ser hunder som individer og tilpasser opplæringen ut i fra hvem som er på kurset.

Å gå på hundekurs er ikke bare for gøy og moro, men også for å styrke båndet mellom hund og eier. Det er ikke alltid like lett å motivere seg for å trene hund i hverdagen, men vi opplever fra våre kursdeltagere en økt motivasjon til å gjøre nettopp dette, også etter kurset er ferdig, om du fortsatt skulle være usikker på metoder vil du fortsatt ha muligheten til å holde kontakten med instruktøren.

Ella Liverød Lund fullførte i 2019 et hundeinstruktør-studie på Innlandet Hundesenter i Lillestrøm og har siden jobbet som hundetrener. Adferd og psykologi hos hund er noe Ella alltid har interessert seg for, og har derfor spesialisert seg på dette. Hun har holdt flere hundekurs og privattimer. Ella har to hunder selv, en border collie på 4 år og en chihuahua på 8 år.

Sammen på laget har vi også Åse Marie Sletthaug. Som datter av en seriøs oppdretter av golden- og flat coated retriever har hun fått hunder inn med morsmelken. Hun har erfaring fra både agility og utstilling, og er meget god på diverse teknikker og metoder for å trene hund. Åse Marie studerer til å bli lærer, og dette kommer godt med når hun holder kurs hos oss. Åse Marie har selv to hunder, en toy puddel på 6 år og en nylig ankommet golden retriever på under et år.

Vi gleder oss til å møte deg og hunden din. Velkommen til kurs!

%d bloggere liker dette: